Tien jaar garantie

w

Passend advies

i

Vrijblijvende offerte

Glasmontage

Glaszetter in Utrecht

Zoekt u een professionele glaszetter in Wijk bij Duurstede, nabij Utrecht die gespecialiseerd is in het vervangen en repareren van glas? Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we bij Glasmontage Karsten echte experts op het gebied van glasmontage en -reparaties. Voor veel opdrachtgevers in de omgeving zijn we inmiddels een vertrouwd adres geworden. Onze glaszetters in Utrecht garanderen altijd een goede kwaliteit en monteren al het glas volgens de geldende NPR-normen.

Glasmontage Karsten

Alle soorten glas en alles kan geleverd worden u kunt nu een vrijblijvende offerte aanvragen.

Dé glaszetter in Utrecht voor al uw opdrachten

Heeft u een speciale of ingewikkelde opdracht voor ons als glasservice? Onze glaszetters kunnen voor elke opdracht in Utrecht worden ingeschakeld:

  • Heeft u een grote of kleine opdracht? Wij helpen u bij alles. Of u nu een klein ruitje wilt laten vervangen of een glaszettersbedrijf zoekt voor een groot nieuwbouwproject.
  • Zoekt u een glaszetter voor de zakelijke of particuliere markt? Wij werken met beide partijen.
  • Heeft u interesse in een specifiek soort glas? Geen enkel type glas is ons te gek. We zijn zelfs ervaren in opdrachten met glas in lood of brandwerende beglazing.
  • Wilt u alleen materiaal laten leveren? Wij leveren ventilatieroosters, glasconstructies, glasmontagemateriaal en spiegels.

Kies voor een goede service

Wanneer u voor ons kiest, kiest u automatisch voor een goede service. Desgewenst komen we bij u langs om uw situatie te bekijken. Onze glasspecialisten onderzoeken uw situatie goed en geven u een persoonlijk advies op maat. Vervolgens kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen en zelf beslissen of u wel of niet van onze diensten gebruik gaat maken. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar (0343) 578927.

contact

"*" geeft vereiste velden aan