Tien jaar garantie

w

Passend advies

i

Vrijblijvende offerte

Glasmontage

Glaszetter in Nieuwegein

Bent u op zoek naar een professionele glaszetter in Nieuwegein? Misschien heeft u een beschadigde ruit of is uw beglazing toe aan complete vervanging. Met meer dan 25 jaar ervaring is Glasmontage Karsten een echte expert op het gebied van glasreparaties en -montages. Onze glaszetters staan in de omgeving van Nieuwegein bekend om hun goede service en kwaliteit. Wij zijn inmiddels voor veel opdrachtgevers een vertrouwd adres.

Glasmontage Karsten

Alle soorten glas en alles kan geleverd worden u kunt nu een vrijblijvende offerte aanvragen.

De vele mogelijkheden van onze glaszetters in Nieuwegein

Wanneer u een van onze glaszetters uit Nieuwegein wilt inschakelen, profiteert u van een ruim aanbod aan mogelijkheden, zoals:

  • U kunt bij ons elk type glas bestellen of laten vervangen. Met ons jarenlange ervaring zijn we bekend met elk soort glas en kennen we de belangrijkste eigenschappen van de verschillende soorten glazen goed.
  • U kunt bij ons terecht voor zowel zakelijke als particuliere opdrachten.
  • Bij ingewikkelde opdrachten komen we graag vrijblijvend bij u langs om de situatie te bestuderen
  • Vraag om een advies op maat wanneer u het lastig vindt om zelf de juiste keuze te maken. Onze glaszetters weten voor elke situatie een oplossing te vinden.
  • Vraag een vrijblijvende offerte aan wanneer u ge├»nteresseerd bent in onze diensten. Hierna kunt u altijd zelf nog beslissen of u wel of niet akkoord gaat met de offerte.

Woont u niet in Nieuwegein, maar zoekt u wel een glaszetter? Onze glaszetters in Utrecht en onze glaszetters in Zeist staan ook graag voor u klaar.

Schakel een van onze glaszetters in en profiteer van de voordelen

Kies voor Glasmontage Karsten in Wijk bij Duurstede als uw glaszetter en profiteer van de vele voordelen en mogelijkheden die wij te bieden hebben. Heeft u eerst nog vragen of wilt u meer informatie? Onze medewerkers vertellen u graag meer over alle mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar (0343) 578927.

contact

"*" geeft vereiste velden aan