Tien jaar garantie

w

Passend advies

i

Vrijblijvende offerte

Glasmontage

Glasmontage in Wijk bij Duurstede

Een goede glasmontage vraagt zorgvuldigheid en expertise van de glaszetter. Het is daarom verstandig om voor deze klus een professional in te schakelen. Bij Glasmontage Karsten in Wijk bij Duurstede zijn wij inmiddels al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het plaatsen en repareren van glas voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Glasmontage Karsten

Alle soorten glas en alles kan geleverd worden u kunt nu een vrijblijvende offerte aanvragen.

Glasmontage voor elk soort glas

Wij zijn inmiddels voor vele opdrachtgevers een vertrouwd adres als het gaat over glashandel in Utrecht en omgeving. Dit is niet voor niets. Wij staan bekend om onze goede service en onze kwaliteitsgarantie. Onze medewerkers kennen de verschillende eigenschappen van alle soorten ramen en voorzien u daarom van het beste advies. Bovendien is onze glashandel na jarenlange ervaring in te schakelen voor elk type glas. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • Isolatieglas
  • Figuurglas
  • Veiligheidsbeglazing
  • Glas in lood
  • Enkel glas

Informeer naar onze mogelijkheden

Wilt u glas laten vervangen of repareren? Bij Glasmontage Karsten in Wijk bij Duurstede staan we voor u klaar! Vraag bij interesse een offerte aan. Deze offerte is geheel vrijblijvend, dus u kunt na ontvangst altijd nog beslissen of u wel of niet van onze diensten gebruik wilt maken. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (0343) 578927.

contact

"*" geeft vereiste velden aan