Tien jaar garantie

Passend advies

Vrijblijvende offerte

Home » Glashandel

Glasmontage

Zoekt u een goede glashandel in Wijk bij Duurstede?

Bent u op zoek naar een goede en professionele glashandel in Wijk bij Duurstede en omgeving? Heeft u bijvoorbeeld schade aan uw ruiten, wilt u uw oude ruiten vervangen of wilt u glas laten zetten in nieuwbouw? Wij zijn een glashandel met een specialisatie in het vervangen er repareren van elk soort glas en wij pakken elke klus in en rondom Wijk bij Duurstede met beide handen aan. Of u nu een grote of kleine klus voor ons heeft: wij helpen u graag.

Glasmontage Karsten

Alle soorten glas en alles kan geleverd worden u kunt nu een vrijblijvende offerte aanvragen.

Een ervaren glashandel in Wijk bij Duurstede en omgeving

In 1993 is het familiebedrijf Glasmontage Karsten opgericht, wat inmiddels is uitgegroeid tot een bedrijf met een groot team. Als glashandel zijn wij al bij velen bekend in Wijk bij Duurstede en omgeving. Veel opdrachtgevers zien ons als een vertrouwd adres en zijn zeer te spreken over onze persoonlijke aanpak en onze vakkundigheid. Dit komt omdat we inmiddels al meer dan 25 jaar ervaring hebben en we dus wel raad weten met elk type glas en klus. Wilt u graag gehard glas? Of heeft u liever figuurglas? Voor onze glaszetters in Wijk bij Duurstede en omgeving is elke glasmontage mogelijk, zelfs zonwerende of brandwerende beglazing.

Ontdek onze mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij spreken de mogelijkheden graag met u door. Bel naar (0343) 578927 en stel al uw vragen. Vraag vervolgens vrijblijvend een offerte aan en beslis daarna of u met ons wilt samenwerken. U hoeft bij ons dus nergens aan vast te zitten. 

contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid