Tien jaar garantie

w

Passend advies

i

Vrijblijvende offerte

Glasmontage

Zoekt u een glashandel in Utrecht?

Zoekt u een professionele glashandel in Utrecht die uw glas zorgvuldig repareert of vervangt? Als glasspecialist in Wijk bij Duurstede zijn wij al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het plaatsen en repareren van alle soorten glas en zijn we inmiddels een vertrouwd adres voor vele opdrachtgevers in Utrecht. Het maakt voor ons niet uit of u een kleine of grote opdracht heeft: onze vakkundige glaszetters hebben voor elk probleem een oplossing en bieden u de beste service.

Glasmontage Karsten

Alle soorten glas en alles kan geleverd worden u kunt nu een vrijblijvende offerte aanvragen.

Een glashandel in Utrecht die advies op maat levert

Wilt u een glas laten vervangen door een glashandel in Utrecht? Onze glasspecialisten voeren elke glasmontage in en rondom Utrecht zorgvuldig en professioneel uit. Het maakt hierbij niet uit om welk type glas het gaat. U kiest en wij monteren. Vindt u deze keuze echter lastig om te maken vanwege het grote aanbod aan beglazing? Onze medewerkers adviseren u graag. Vraag vervolgens een vrijblijvende offerte aan en denk er nog eens rustig over na. Hierna kunt altijd zelf nog beslissen of u wel of niet van onze diensten gebruik wilt maken of welk type beglazing u wilt. Mocht uw huidige raam enkel zijn beschadigd en is het niet nodig om deze compleet te vervangen? Onze glasspecialisten voeren ook glasreparaties in Utrecht en omgeving uit.

Profiteer van onze goede service

Zoekt u een glashandel en woont u in Utrecht? Profiteer dan van onder andere onze goede service. Wij nemen onze taak als glasspecialist erg serieus en geven al onze klanten in Utrecht daarom ook de aandacht die ze verdienen. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via (0343) 578927.

 

contact

"*" geeft vereiste velden aan